Despre Avocat Negreanu Ion Romeo

Infiintat in anul 2002, Cabinetul individual de avocatura "NEGREANU ION ROMEO" s-a remarcat inca de la inceput prin profesionalismul serviciilor juridice acordate clientilor sai, pe onestitatea si respectul pentru client. ne mandrim sa oferim clientilor nostri sevicii de calitate. Cabinetul nostru de avocatura va ofera servicii complexe de asistenta si reprezentare, consultanta in operatiunile zilnice ale companiei dvs. Deasemenea reprezentam clientii nostrii in instanta in litigii comerciale civile, penale. Asistam la tranzactii imobiliare, negocieri si medieri ale contractelor importante. Oferim servicii de consultanta juridica, infiintari firme, puncte de lucru, cesiuni, adaugare domenii noi de activitate, autorizari, inmatriculari, radieri, dizolvari, procedura insolventei - falimente, redactare antecontracte de vanzare-cumparare, efectuam rapoarte de due - diligence pentru proiecte imobiliare, reprezentare in instanta in litigii comerciale, civile si penale, cat si asistenta si reprezentare in achizitii imobiliare, medieri, negocieri.

Arii de competenta

Cabinetul de avocatura Negreanu Romeo, va ofera servicii complexe de asistenta si reprezentare, consultanta in operatiunile zilnice ale companiei dvs.

SERVICII SUPLIMENTARE

Infiintare societate comerciala. Infiintare asociatii si fundatii. Modificare (majorare sau reducere) capital social. Inregistrare si radiere sucursale, filiale, puncte de lucru.

Asistenta privind punerea in executare a unei hotarari judecatoresti. Evacuare. Recuperare de bunuri. Incasare de creante. Contestatii la executare.

Numire, revocare si schimbare de administratori. Numire, schimbare/modificare comisie de cenzori. Prelungire sau reducere durata de functionare a societatilor comerciale.

SPECIALIZARE

DREPT CIVIL

95%

DREPTUL FAMILIEI

80%

DREPT SUCCESORAL

90%

DREPTUL MUNCII

80%