ARII DE COMPETENTA

DREPT CIVIL SI DREPTURI REALE, OBLIGATII

Redactare si atestare acte (contracte, acte constitutive, acte aditionale, hotarari AGA, etc). Elaborarea si redactarea oricarui tip de actiune in justitie sau cerere de chemare in judecata; asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata.
Consultanta si redactare de acte. Anulare de acte si contracte. Executari silite. Evacuare. Iesire din indiviziune, alte cereri.
Punere sub interdictie si ridicarea interdictiei persoanei fizice. Actiune in revendicare imobiliara. Actiune in granituire. Somatie de plata.
 

DREPTAUL FAMILIEI - DIVORT

Asistenta si reprezentare in actiuni de divort. Asistenta si reprezentare in actiunile de partaj (impartirea bunurilor comune in timpul sau dupa desfacerea casatoriei).

Asistenta si reprezentare in actiunile care au ca obiect interesele minorilor (stabilire domiciliu minor, incredintare, educare si crestere a copiilor minori, stabilire pensie de intretinere).

Nulitatea casatoriei. Desfiintarea si desfacerea adoptiei. Tutela. Stabilirea si tagada paternitatii. Decaderea parintelui din drepturile parintesti.

Alte actiuni care vizeaza raporturi reglementate de dreptul familiei.

DREPT SUCCESORAL

Acceptarea sau renuntarea la succesiune. Anularea certificatului de mostenitor. Testamente. Impartirea mostenirii.

In conformtiate cu dispozitille art 953 din noul Cod civil, mostenirea este transmiterea patrimoniului unei persoane fizice decedate catre una sau mai multe persoane in fiinta.

Regulile care guverneaza mostenirea se aplica numai in cazul decesului unei persoane fizice, nu si in cazul incetarii existentei unei persoane juridice.
 

DREPTUL MUNCII

Litigii de munca. Consultanta la incheierea contractelor de munca. Negocierea conflictelor de munca, etc

Ansamblul normelor juridice care reglementeaza raporturile sociale de munca ale muncitorilor si functionarilor, precum si alte raporturi sociale derivate din raporturile sociale de munca.

Ele se refera la incheierea si desfacerea contractului de munca, disciplina muncii, timpul de lucru si timpul de odihna, asigurarile sociale, protectia muncii si tehnica securitatii etc.

DREPT COMERCIAL - LITIGII CU PROFESIONISTI

Consultanta referitoare la contracte comerciale. Infiintari societati comerciale si puncte de lucru. Inregistrari orice mentiuni cu privire la societatile comerciale: convocare, desfasurare, anulare hotarare AGA la SRL si SA; revocare administrator; excludere asociat; schimbare sediu social, cesiune parti sociale, etc. Recuperari de debite prin procedura somatiei de plata. Recuperare creante.

INSOLVENTA

În domeniul insolvenței, lichidării și reorganizării judiciare, am luat în considerare toate aspectele activității debitorilor și am pus accent pe identificarea zonelor cu potențial real de restructurare în condiții de profitabilitate.

Am reușit să construim strategii unice în domeniul insolvenței numai datorită experienței lui Negreanu Romeo.

Pentru clienții noștri concepem și elaborăm cererile pentru deschiderea procedurii de insolvență, faliment sau reorganizare judiciară. Oferim asistență pentru anularea actelor frauduloase și pentru conceperea cererilor creditorilor. Acordăm asistență indiferent de poziția clienților (administratori, lichidatori judiciari, creditori, debitori, beneficiari colaterali) și pe toată durata procedurii de reorganizare judiciară, lichidare sau de restructurare.

servicii suplimentare

Pentru Personaje Juridice

Executare Silita

Pentru Personaje Juridice

CONTACTATI-NE PENRU O CONSULTATIE

Completati campurile de mai jos si va vom raspunde solicitarii in cel mai scur timp posibil.